Els nostres valors

>Qui som >Els nostres valors
0

ZINCO BUSINESS SOLUTIONS busca l'excel·lència en
totes les àrees que desenvolupa
amb l'objectiu de millorar les expectatives
que tenen els nostres clients.

La passió per tot allò que fem es reflecteix en la profunditat amb què s'estudien i analitzen tots els temes als quals ens enfrontem. El dinamisme característic de ZincoBS té com a expressió més concreta el pla de formació permanent que segueixen tots els nostres professionals. Així, el nostre assessorament és més eficaç, compromès i proactiu. Amb aquest objectiu, el nostre assessorament es basa en valors corporatius que han impregnat la nostra activitat des del començament d'aquesta firma.

Competència Professional


L'equip de professionals que configuren ZincoBS posseeix un elevat nivell de qualificació i especialització liderat pels socis del Grup. Aquesta exigència ens ha permès configurar equips molt qualificats que aporten els coneixements propis de la seva especialització i ofereixen una resposta integral i coordinada a les necessitats dels nostres clients. Tots compartim una mateixa filosofia d'atenció al client, on la il·lusió i l'entusiasme per fer les coses bé queden patents en cada moment.


Proximitat


Per donar resposta als nostres clients i atendre les seves inquietuds i necessitats la proximitat és la millor garantia. És en la proximitat on els nostres clients perceben la independència, integritat i ètica professional de la nostra firma. No només escoltem les seves necessitats, sinó que també ens esforcem en entendre el seu model de negoci, amb l'objectiu de trobar la solució legal idònia en cada situació.

Creativitat i innovació


Una de les màximes del despatx és la recerca contínua de noves solucions i procediments a implementar que ens permetin millorar la qualitat i l'efectivitat dels nostres serveis. Els nostres equips estan a l'avantguarda de l'actualitat jurídica, fiscal, tecnològica i en contacte directe amb les últimes tendències del mercat. D'aquesta manera, els nostres clients tenen la garantia que les nostres solucions estan basades en el millor i més actualitzat know-how possible.


Qualitat


La nostra qualitat ve avalada per l'experiència compartida i viscuda amb els nostres clients, així com per l'alt nivell de formació tècnica i profund coneixement de la realitat local del mercat.


Compromís


El nostre compromís ve avalat pel grau d'implicació de cadascun dels professionals, la qual cosa fa que ens diferenciem de la resta de competidors. Tots els nostres valors els fem extensius a les nostres organitzacions en les diferents oficines de Barcelona, Amsterdam i Rotterdam.