Internacional

>Internacional
estudio creatiu
estudio creatiu


ELS NOSTRES OBJECTIUS SÓN:

Procurar l'èxit comercial dels nostres clients a Holanda i el seu entorn

Donar suport i patrocinar causes d'interès públic i social

Promoure el Cercle d'Empresaris, un espai de reunió on empresaris i executius hispans residents a Holanda puguin trobar-se i intercanviar les seves experiències

Mitjançant la nostra Firma AECI "Agencia Española de Comercio Internacional" ubicada a Amsterdam donem suport a iniciatives de l'empresa hispana als Països Baixos. Assessorem i assistim els nostres clients en els seus projectes internacionals.

Disposem de personal altament qualificat així com d'una extensa xarxa de contactes de confiança. Això ens permet oferir una àmplia gama de serveis precisos per comerciar o establir-se a Holanda.

PPodem assistir-lo en matèries jurídic-tributàries de forma global, a través de contactes selectius amb diverses firmes a nivell mundial (Best friends), en base a la nostra experiència i aportant els recursos que calguin per a cada projecte internacional.


LES NOSTRES ÀREES D'ACTUACIÓ SÓN LES SEGÜENTS:

COMERÇ

Busquem compradors o subministradors, assessorem sobre les negociacions i mantenim la relació comercial.

Oferim serveis d'importació, exportació i representem els nostres clients davant les institucions holandeses en temes legals, logístics, duaners i tributaris.
Ajudes a l'exportació i internacionalització. Subvencions
Plans de Màrqueting Internacional
Estudis i prospeccions de Mercat

ESTABLIMENT

Empreses que vulguin establir-se a Holanda. Busquem els socis adequats o les empreses que puguin interessar al client com a objectiu de compra o fusió. A continuació ens encarreguem de tot el procés d'execució, assessorant i representant el client en la mesura en què aquest ho requereixi.

ASSISTÈNCIA JURÍDICA I FISCAL

Estudi de les formes jurídiques d'inversió, (filial, establiment permanent).

Constitució d'estructures a l'estranger.

Anàlisi fiscal d'inversions, fluxos de rendes i desinversions, a Espanya i en el país de destí.

Assessorament fiscal en processos d'expatriació.